En størrelse passer til hva?

Takk til Ronica, som sendte dette til meg, forvirret at denne kjolen (den vintage inspirerte hagekjole, hvis bildekoblingen ikke fungerer, og du må søke på nettstedet) er merket som “en størrelse Passer alle “. Det er åpenbart at dette er et annet tilfelle av “en størrelse passer alle (designerens venner)” eller “… alt (folkene vi behandler for å buzz gjennom døren til boutique)” eller “… alt (folkene dumt nok til å klikke på” i handlevogn “uten å få noen riktige målinger)”. Dette kan også forklare hvorfor kjolen er merket ned til $ 102,40 fra $ 256. Og hvorfor det er ingen kundeanmeldelser eller kommentarer om det.

Jeg liker begge disse stoffene og sashen, men jeg er ikke sikker på at jeg liker dem sammen. Jeg mener, hvis det var en sofa i skjørtet stoffet og kaste puter i bodice stoffet, ja, det ville være en ganske fin kombinasjon. Men dette sier bare for meg at noen bare hadde nok av hvert av disse stoffene til å løpe opp denne ene kjole!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Vel, jeg antar det er på tide å pakke opp dette, daapril 29, 2008
Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post