Motivasjon.

Jeg har aldri vært motivert til å strikke før, men dette kan modifisere mitt sinn – Wow, hva en kjole! Selvfølgelig kan du ikke se skjørtet, så vel som designet ser litt ut som om hun planla en tri-state kill spree, men jeg er sikker på at det ikke er feilen til kjolen. Kanskje det er feilen med å måtte strikke kjolen. Hmm. Jeg kan ha snakket meg ut av strikking igjen.

Hvis du fortsatt er motivert, klikk på linken for å se eBay-auksjonen for denne mønsterboken.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

I hvilken jeg handler min alderokter 14, 2009 med 37 kommentarer
En rejoinder så vel som erklæring om prinsippet 15, 2008 med 214 kommentarer
Vel, jeg antaget at det er på tide å vikle dette opp, thenapril 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post