Det er bedre. Jeg tror.

Jeg er litt cranky i dag, så jeg er takknemlig for å kunne vise denne kjole, som tilbys av Chez Cemetarian.

Du vet at cranky følelsen du får når du har forsøkt å snakke noen ut av å gjøre noe dumt, noe som kanskje godt kommer tilbake på dem, og de går og gjør det uansett? Det er den cranky jeg har i dag, matchet opp med en liten bit av et kaldt hode. På en eller annen måte sjekke ut denne kjolen gjør det litt bedre.

Jeg liker virkelig de helt overflødige stroppene. Jeg tror dette ville være en god kjole for en gangster moll i en film, fordi du vet, på et tidspunkt, den dårlige mannen hun elsker på en håpløs måte, vil få tak i henne av disse stroppene. Og du vil ha visst at den dårlige mannen vil gjøre det fra det første øyeblikket å se henne i denne kjolen, men uansett hvor mye du roper på skjermen, vil hun aldri slutte å elske den dårlige mannen.

Den to-tone versjonen er ganske bra også, og selvfølgelig jakken. Men det er mollet i rødt som først fanget min oppmerksomhet. Hvorfor vil hun ikke innse at den dårlige mannen er galt for henne, og at hun må rotte ham ut til den kjekke G-Man i stedet? Fordi du ikke kan snakke folk ut av å gjøre dumme ting, er det derfor.

Mønsteret B34 og har et åpningsbud på $ 5,99, uten bud som er ideell nå. Det slutter om tre dager, så få sprekk …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

The Dressjanuary 21, 2009
Januar: Flott dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post