Earth Day Tshirts- Flash Sale

Earth Day er nå en global begivenhet hvert år i USA så vel som over hele verden. Det er en dag med samfunnsengasjement. Folk planter trær, resirkulerer eller rydder opp i byene. Selskaper så vel som regjeringer bruker det for å gjøre avtaler samt avsløre bærekraftstiltak.
Temaet for Earth Day 2019 er “Protect Our Art”. Den enestående globale skader på planter så vel som dyrelivet er direkte knyttet til årsaker drevet av menneskelig aktivitet. Enten er klimaendringer, avskoging, tap av habitat, forurensning samt så videre. Hvis vi ikke handler nå, kan utryddelse være menneskehetens mest varige arv. Alle levende ting har en egenverdi, så vel som hver spiller en unik rolle i det komplekse nettet av livet. Vi må samarbeide for å beskytte truede arter. Bier, elefanter, hvaler … bare for å nevne noen.
Den gode nyheten er at utryddelsesgraden fremdeles kan bremses. Truede arter kan fortsatt komme seg hvis vi iverksetter øyeblikkelig handling.
T-skjorter var alltid et instrument for selvuttrykk. Politiske bevegelser, protester, resolusjoner … du nevner det. Så, Earth Day Tshirts er et must for arrangementet. Disse t -skjortene snakker av seg selv så godt som de gjør det høyt. Du har mange alternativer på nettet, i denne situasjonen er vår favoritt Teepublic
Earth Day Tshirts, nå til salgs for bare $ 13
Vi søkte etter de kuleste jordinspirerte designene, så vel som dette er noen av valgene våre:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post