I ens salatdager

Kate (av hatter av Katrinka) sendte meg denne lenken til enda et selskap som lager kjoler ut av mat (husk den himmelske krydderkjole?).

Denne er fra ønske-bein, for å fremme deres nye sprøytbare salatdressinger. Jeg gjorde nesten trygg ut av å se på videoen da jeg skjønte at det var vert for Richard Simmons (min ungdomsskole, i et trekk for å oppmuntre dårlig kroppsbilde, spiseforstyrrelser, og selvtillit blant ungdomsjenter, hadde oss til å gjøre sin “aerobic “LP i gymklassen. Mange år senere, i en passform av Stockholms syndrom-indusert speditør, kjøpte jeg en kopi av den lp, som virkelig kommer til nytte hvis jeg noen gang trenger å sprenge den fra høyttalere for å lage tenåringer eller noriega eller den som helst få offa min plenen).

Uansett, klikk på bildet for å se moteshowet, hvor modellene sprer kålblader og spray salatdressing i luften. (Hvis du liker denne typen ting, er dette den typen ting du liker.)

Jeg er egentlig ikke solgt på kirsebær-tomat smykker. Jeg håper de er plast, for ellers … bare for mye klebrig og kløende til å tenke på. og sløsing med gode tomater.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Opptatt, opptatt, bussmay 23, 2008
En kjole å ha på seg i ens salatdager …. Kan 17, 2006
Mens du venter på våren … 11. februar 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post