Chermayeff & Geismar: 60 års logoer

Honoring Chermayeff & Geismar: 60 Years of Logos
I år har verden av logo -stil mistet en av sine mange kjente representanter, Ivan Chermayeff. I den rare situasjonen forstår du ikke hvem det er, la meg bryte den ned for deg virkelig raskt. 60 år tilbake denne mannen, Yale -utdannet, sammen med sin Tom Geisman, etablerte det legendariske firmaet Chermayeff & Geismar. Det endte opp med å bli forstått som skaperne av logoer for en virksomhet som Pan Am, Chase Bank, NBC samt Xerox; kanaler som Showtime så vel som National Geogrpahic; så vel som merker som Armani Exchange.

I 1979 ble Ivan Chermayeff samt Thomas Geismar tildelt AIGA-medaljen så vel som i oktober 2014 de fikk National Style Award for Lifetime av Smithsonian’s Cooper-Hewitt, National Style Museum. Siden 2006 ble en designer til kreves i firmaet, som partner, Sagi Haviv. Foruten logoer, tilbyr de også med bevegelsesgrafikk så vel som kunst innen arkitektur.
Dessverre døde Chermayeff i år, 3. desember. Han etterlot seg en sann tradisjon som vil ha mange sannsynlige fortsatte ved å være to partnere.
Dette er fyren som sa: “Det er normalt en to-måneders prosess, men det må se ut som det tok fem minutter.” Det er nettopp det alle i tjenesten forstår å være sanne. Bare de har gjort det så effektivt i 60 år, i tillegg til å telle.
For å hedre de to banebrytende fagfolkene produserte Dan Covert of Gown Code videoen nedenfor, som på samme måte har det siste intervjuet Ivan Chermayeff ga. Stilens verden har absolutt mistet en legende.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post