Daffy-down-dily, eller damen av Shalott

Når Hollott på LuciteBox sendte meg lenken til hennes første bilder av dette vidunderet, tror jeg at jeg sannsynligvis stemte på en eksplosiv. Kanskje enda to. Jeg antyder – virkelig! Det er grønt fløyel, Guds stoff (Desse) s. Med blonderhylser. Fra 1930-tallet. I den ideelle tilstanden (ok, mangler det en knapp). Denne kjole er poesi, ikke sant? fløyel poesi. Klikk på bildet for å se alle Holly’s flotte nærbilder … ermene, spesielt, må ikke gå glipp av.

Men det er ikke min favoritt ting om det – min favoritt ting er etiketten. Sjekk ut dette:

Negligee delen! Ikke engang avdeling – seksjon. Jeg elsker ideen om negligee-seksjonsarbeidere, i sine harde hatter og chiffongkobler, klokkes i. Trooping stille i neglige mines. Går til et møte og hører den femårige negativseksjonsgraden. Valg av en neglige del av seksjonsleder.

Åh, Marshall-feltet, vi savner deg allerede. Gi damen hva hun vil! Fra Narlige-delen!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En ikke-så-dårlig wrap.april 26, 2006
The Dressjanuary 21, 2009
En gang til, fra toppmamma 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,