Drømmer om kjoler

India sendte meg linken til denne artisten, Kirsten Harper – dette er en kjole Harper så i en drøm! Jeg ønsker at jeg hadde de drømmene. (I forrige uke drømte jeg at jeg argumenterte med noen mens barnet mitt pleide innsiden av huset. Nei, jeg har ikke noe konsept hva det betyr, unntatt kanskje at jeg hadde stekt østers til middag.)

Jeg liker at den rosa buen avgir en soppsky. Så ofte gjør de det, du vet, de bøyene. Må se på det.

Og mens vi snakker om kjoler og kunstnere, har en visning som er påvirket av boken hundre kjoler åpnet på Artspace i New Haven, Connecticut. Hvis du er i nærheten, vil du kanskje inspisere det ut!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008
Vel, jeg antaget at det er på tide å vikle dette opp, thenapril 29, 2008
Åpent Duro Roundup (med ikke-bonus whining!) 26. september 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post