Trådløs x Bucketfeet – En kamp laget i Shoe Heaven!

Trådløs x Bucketfeet
Kanskje dette er aller første gang du hører om Bucketfeet. Derfor, før jeg kommer til de faktiske nyhetene, la meg fortelle deg noen få ting om dem.
Bucketfeet ble påvirket av en ostete, men meningsfull gest mellom to venner:
„Medstiftere Raaja Nemani samt Aaron Firestein fornøyd med muligheten mens han melder seg frivillig i Argentina. Aaron var en kunstner fra Berkeley, CA som bodde i Buenos Aires, så vel som Raaja tok et år å ryggsekk rundt om i verden. Før Raaja forlot Argentina, ga Aaron ham et par hånddesignede sko påvirket av byblokkene i Buenos Aires. ”
Raajas sko var samtalen om byen i hans rundt hele verden. Så de to karene slo seg sammen og etablert bøttefeet i 2011. Nå tilbyr den de mest originale kunstnerdesignede skoene i verden.
Nå, etter å ha sjekket tittelen på denne publiseringen, forstår du hvor dette går. Du kan ha en antagelse så vel som muligheter for at du har rett!
Bucketfeet vil slå seg sammen med trådløs! De går hele veien.
BucketFeet støtter artister, så vel som tilbyr dem en plattform for å tilby stiler på fottøy. Det er det Threadless gjør siden dag én med klær samt tilbehør. Det var bare naturlig å se foreningen mellom disse to. Til syvende og sist betyr dette et nytt utvalg av artister, et nytt utvalg av produkter for kunstnere å stiler på så vel som valgene for klienter å få personlige sko er så spennende!
For å gjøre skiftet jevnere, vil de to merkene sakte smelte sammen, med trådløse introdusering av skostiler vanskeligheter i tillegg til å integrere fottøy i både trådløse så vel som kunstnerbutikker.
Dette er faktisk “å lage fantastisk sammen”!
For den kommende høytiden vil bøttefeltet kjører sterkt, så vel som jeg motiverer deg til å ta turen dit nå, så vel som å handle den siste trådløse samlingen, spesielt Halloween -tema -serien. Hvis du har øye med noe spesielt, må du få det til 30% avslag med koden YAYBFTH9138. Koden avsluttes 30. oktober (bare for amerikanske bestillinger, dessverre).
Dette er fantastiske nyheter, så godt jeg ikke kan vente med å se alle de innovative bestrebelsene som ble lagt frem av nabolaget som sorrounder dette nye produktet!
Gratulerer til begge parter!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post