For dine små tapte lam som har mistet sin vei

sendte Julie meg en link til mønsterredningsstedet, og jeg er så glad hun gjorde.

Deres nettsted virker fantastisk; Der kan du, i henhold til deres hjemmeside:

Gjenopprett dine skadede eller ufullstendige vintage sy mønstre fra ekstra biter og stykker andre har donert. Søk på vår inventar av ufullstendige syemønstre for brikkene du trenger. Erstatningsstykker er gratis; Støttebegrensninger gjelder.

Bevar et vintage symønster og bygge mønsterpoeng ved å tilby skanninger eller kopier av små mønsterbrikker, eller ved å finansiere mønsteret ditt for å duplisere større stykker.

Resirkuler uønskede mønstre som ikke er spesielt samlebare. Bla gjennom donasjonene og velg noen få til å legge til mønsteret Stash – eller send oss ​​de du ikke lenger vil, men kan ikke bære å kaste bort. Resirkulerte mønstre er gratis; Antall grenser gjelder.

Trade Collectible Vintage Mønster som du ikke vil ha for en som du vil skatt. Vandre gjennom den spesielle samlingen av vintage mønstre og broderi overføringer som trenger et nytt hjem. Samlebare mønstre krever en handel med mønsterpoeng du har tjent.

Legg inn en mønsterforespørsel, slik at vi kan hjelpe deg med å finne det unnvikende sy- eller broderimønsteret du har latt etter, eller for et mønsterstykke eller to for å lappe opp ditt ufullstendige mønster. Sjekk meldingene og se om du kan hjelpe. helt gratis service; moderert.

Har noen av y’all brukt denne tjenesten eller sendte mønstre (jeg har dusinvis jeg kunne sannsynligvis sende og aldri, noensinne savner)? Hvis ikke, hva er du ferdig med mønstre som mangler stykker? (Jeg lover på meg, det hjelper ikke med å få kjolen gjort, men det får meg til å føle meg bedre.)

Jeg burde nok få dem tilkoblet med vintage sy mønstre wiki, nei?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post