Bruk den på tre måter: Ta to – klienttilfredsstillende

Ta to av denne ukens Wear It Three Methods er et mye mer konvensjonelt håndtak den rosa så vel som Navy -jakken du så i går. Når du drar til et klientmøte, er det ofte et flott konsept å tone ned bemerkelsesverdige fargekombinasjoner eller mønstre. I dette tilfellet lot jeg jakken gjøre alt det å snakke, kaste på en skreddersydd marinekjole, samt jazz den opp (litt) med noen gullsmykker. Selv om denne antrekket kanskje ikke hopper av siden heller så mye som Polka Dot -skjørtet som ble sett i går (eller hva som er på dekk for i morgen), er det absolutt en peker som mindre kan være så mye mer.

(Hvis du lurer på hvorfor jeg ser ut som om jeg holder en tenkt sigarett på det siste bildet, har jeg virkelig ingen forklaring …)

Og hvis du, som meg, føler at sommeren til “Casual Friday” er en av de mest fantastiske gavene gjennom tidene, vil du følge med på vår tredje avdrag i morgen. Det er avslappet fredag, folk. Ting kommer til å bli wiiiiiild (vel, i det minste for kontoret).

Jakke: J. Team (her eller lignende her); Kjole: J. Team (lignende her); Sko: Ann Taylor; Halskjede: RJ Graziano (lignende her); Øredrenger: Gold Teardrops; Mansjettarmbånd: J. Team (lignende her); Polish: Essie (Fiji)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post