3 Ideelle tilfredsstillende områder i Paris + The Parisian Power Fit

Skjørt: A.L.C. (også tilgjengelig her) | Blazer: A.L.C. (også tilbudt her) | Hat: Janessa Leone (gammel, lik her) | Belt: Chloe (rimelig alternativ her) | Bag: Mark Cross (utilgjengelig, lik her og som denne) | Sko: Sergio Rossi | Solbriller: LE Specs

For meg er Magenta en farge for å få ting gjort. Produktivitet, selvtillit, prestasjon – nei en har krøllet seg sammen med en bok samt litt te i lys, brennende magenta. Dette er fargen du har med deg når det er på tide å komme etter den, enda mye bedre når du kommer etter den i Paris. Forrige uke inkluderte pendlingen min en trans-atlantisk flytur, som var litt lengre enn den typiske førerhuset, men du forstår hva? verdt det. Imidlertid, mens croissantene vinket så vel som Wicker Bistro -stolene dukket opp som om de ønsket selskap, var det arbeid som skulle gjøres.

Det er ekstremt få byer der selskap så vel som glede er så nære følgesvenner for meg, men Paris er den regjerende MVP. Nøyaktig hvordan å style en situasjon inkludert flere firmamøter, herlig parisisk mat, så vel som den uunngåelige virkeligheten som jeg aldri vil være en reisende i Paris? Responsen er enkel, uansett hvor godt tilgjengelige. Hva er mye mer parisisk det?

3 ideelle tilfredsstillende områder i Paris + den parisiske maktdrakten

Dette utseendet er all virksomhet – eller er det? En fantastisk nyanse av magenta gitt liv med en klassisk strukturert blazer samt et plissert skjørt – med blonder som skisserer i bunnen for et raffinert, feminint spinn. Hvis du føler deg skremt av topp-til-tå magenta, får jeg det, men jeg kan utstyre sommerfuglene bort. Beltcinching gir utseendet kontinuitet, så vel som mye mer dybde enn en grunnleggende blazer-skjørt-sammenkobling. Øyet ser utseendet som en helhet. Pent triks, ikke sant? Hode-til-tå-koordinering er tilgjengelig i fra svart hatt til klok sko. I tillegg til at du kan tro at det også er mye matchy, tar en hvit uttalelsespose (tåler ikke et flott topphåndtak) dette fra et antrekk til et blikk.

En annen viktig grunn til at Magenta jobber, spesielt i Paris: det er ikke mye bedre bakteppe, faktisk ingen mye bedre i verden, enn en parisisk gate. Ja, ja, stranden er nydelig. Imidlertid er valgene dine begrenset, så vel som det er et en-sesong-rart. Paris gir antrekket ditt en scene, uansett årstid. Gå rundt Marais i 20 minutter, i tillegg til at jeg forteller meg at jeg tar feil. Den myke kombinasjonen bringer historisk appell som praktisk talt ønsker at du skal ha en sterk nyanse, så vel som da “gram den. Så meg så vel som min magenta passet treffer gatene, i tillegg til å jobbe – en Frankrike.

Siden arbeidet bringer oss tilbake til lysbyen relativt regelmessig, har jeg samlet en liste over favoritter som er spesielt ideelle tilfredsstillende steder. Imidlertid er disse tre stedene morder om timeplanen din inkluderer arbeid eller lek …

Mine topp 3 tilfredsstillende områder i Paris

Den raske kaffen: fragmenter. I nærheten av stedet des Vosges, er denne sjarmerende kafeen forstått for eksepsjonell kaffe, samt en stor kanelrulle. En rask spasertur etter kaffe så vel som du er i hjertet av Marais.

The Power Lunch: Pink Mama. Italiensk i Paris? Hør på meg. Denne spektakulære omgivelsen er så fengslende så vel som imponerende, den tilfredsstillende vil være en uforglemmelig en – for alltid. I tillegg til at akkurat som alle typer restauranter i den enorme mamma -gruppen, er maten intet mindre enn deilig.

Klientmiddagen: Clamato. Clamato er drevet av teamet bak Septime, og er den sjømatfokuserte søskenrestauranten til drømmer-med en av de aller beste rødvinlisten hvor som helst. Stikk over gaten til La Cave de Sepime for et glass rødvin mens du venter på et bord.

Skjørt: A.L.C. (also available HERE)  | BLAZER: A.L.C. (also offered HERE)  | HAT: Janessa Leone (old, similar HERE) | BELT: Chloe (affordable alternative HERE) | BAG: mark cross (unavailable, similar HERE and like THIS ONE)  | SHOES: Sergio Rossi  | SUNGLASSES: Le Specs

Looking for much more travel tips?  inspect out my shortlist of game-changing travel accessories that I never leave house without.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bare fyi …Bare fyi …

Jeg tror jeg har diskutert her, at jeg kjører denne konferansen, men jeg forstår ikke hvis jeg diskuterte at jeg også blogger om det på min andre blogg, ordbok Evangelist.