Ankelstroppsandaler

Fotografi av Melanie Riccardi

Sandaler: Michael Kors | Jakke: Vince Camuto | Bluse: Vince Camuto (elsker også denne matchende toppen) | Culottes: Vince Camuto (også som det matchende skjørtet her og matchende shorts her) | Armbånd: Kate Spade | Choker: BaubleBar

< >

I fortsettelse av denne ukens fokus på vårfottøy har jeg et annet par favoritter – disse svarte skinn Michael Kors sandaler. Jeg liker de hælede ankelstroppsandaler som har endt opp med å være ekstremt fremtredende de siste årene (som disse), men dagens Michael Kors -versjoner hoppet ut på meg som litt mer polert (og praktisk) med den tykkere koniske tåstroppen – spesielt for et ekspertmiljø. Jeg må oppgi at disse valpene er blant de mest komfortable hælede ankelstroppsandaler jeg noen gang har brukt. Det supermyk læret så vel som avsmalning av tåstroppen gjør at de klemmer seg i tillegg til å støtte foten din langt bedre enn de mer tynt stroppede versjonene, spesielt hvis du kjøper dem med den hensikt å bruke dem i lange perioder ( dvs. varigheten av en arbeidsdag). Det er selvfølgelig viktig å merke seg at sandaler kanskje ikke er tillatt på mange konvensjonelle kontorer. Så hvis dette er sant for deg, ville jeg byttet ut sandalene for dette par tradisjonelle svarte pumper (i form er fantastisk).

Som noen få av dere kanskje husker, inneholdt jeg ett rød rosa monokromatisk utseende ikke så bra for lenge siden. I det innlegget brukte jeg også en svart sko, så vel som noen besøkende nevnte at de kanskje foretrekker en nakensko når de ble parret med en så myk farge. Jeg tror at en lettere sko vil se bra ut, men personlig liker jeg kontrasten mellom den bleke rødmen rosa så vel som svart. For meg gjør den svarte sammenkoblingen faktisk mykheten i den rosa fargetone -popen mer, men dette er bare personlig preferanse så godt som det er fornuftig at en nakne sko ville være instinktiv for mange. Så det er like mye som deg. Uansett kan vi mest sannsynlig fortsatt være venner.

S. For de som har spurt, er Vince Camuto -jakken som brukes i dag som er knyttet til ovenfor, faktisk nøyaktig samme presise farge som toppen, buksene så vel som andre koordinerende brikker. Av en eller annen grunn virker fargen mørkere/mer mettet på bildet på Nordstroms nettsted, men personlig er det den nøyaktige nøyaktig samme “taffy rosa” fargen.

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Denne publiseringen ble opprettet i samarbeid med Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,