Hvordan bruke en bomberjakke på kontoret

som du vet fra mitt siste trippel fareinnlegg, er bomberjakken en av favorittstykkene mine i sesongen, og til tross for trendens tilfeldige, atletiske begynnelse, er det mange av Fantastiske måter å innlemme den i arbeidsgarderoben din. Mens dette innlegget viste hvor fantastisk det kan se på jobb når det er sammenkoblet med et elegant par beskjærte bukser, parret jeg i dag denne bombeflyen med et klassisk blyantskjørt og pumper.

Den nøyaktige bomberjakken jeg har på meg i dag er utsolgt, men jeg tror jeg faktisk kan like denne av den samme designeren enda mer! Begge sørger for en beste høstkontorstift, fordi trendaspektet er temperert av de klassiske messingknappene og Glen Plaid (eller Amazing Rope Jacquard i dette tilfellet). Hver gang jeg vil tilføre arbeidsgarderoben min med litt ekstra stil, bruker jeg denne balanseringsregelen: Hvis du vil ha det gøy med trykk eller farge, kan du finne et stykke med en klassisk, konservativ silhuett. Motsatt, hvis du vil ha en trendy silhuett til kontoret, balanserer den trendy silhuetten ved å finne den i et klassisk trykk eller farge. Utstilling A: Dagens trendy bomberstil, med en klassisk rutete/knappkombinasjon. Er du med meg?

Jeg får mange spørsmål om favoritt-stifter på arbeidstøy, og jeg må si at dette St. John Pencil-skjørtet er absolutt min favoritt gjennom tidene. Det strikkede stoffet gjør det utrolig behagelig og rynkefritt, mens kvaliteten på ullen gjør at den ser helt ny ut uansett hvor mange millioner ganger jeg bruker den. Hvis du jobber i et miljø der blyantskjørt er på konstant rotasjon, kan jeg ikke anbefale en investering i et St. John -stykke eller to høyt nok.

Jakke: Phillip Lim | Skjørt: St. John | Bluse: ramme | Sko: Saint Laurent (lik her) | Solbriller: Smoke X Mirrors (sist slitt her) | Bøyleøreringer: Gamle, lignende her | Lip: Nars (Het Loo)

< >

Takk til Nordstrom for samarbeidet om dette innlegget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,