Hva du skal ha på høstbryllup

Gulvlengde Wrap Dress: Diane von Furstenberg | Ruffle Sandals: Marks & Spencer (utsolgt, lignende her) | Multirow choker: utsolgt, lik her | Sirkel Reduser øreringer: Argento Vivo, lignende her | Gold Bangles: Gamle, lignende her | Rød leppe: Armani

Å finne den ideelle gjestegjestekjolen for bryllupsarrangement er aldri en tur i parken. Legg til uforutsigbare, endre høsttemperaturer til blandingen, så vel som prøvelsen blir så utfordrende at du begynner å angre på at RSVP. På det siste bryllupsarrangementet til min svoger (og nye svigerinne!), Var jeg heldig som oppdaget denne DVF-pakket maxikjå som i form utgiftene fullstendig for meg. Kjolen var lett så vel som komfortabel i solens dag, men da temperaturene falt etter solnedgang, var jeg takknemlig for lengre ermer så vel som dekket ben.

Siden høsten er en veldig populær, nydelig tid å gifte seg, har jeg avrundet mine foretrukne høst bryllupsarrangement gjestekjoler nedenfor! Jeg liker juvel så vel som jordiske toner til høstbryllup, så vel som det er så mange stunners i disse nydelige fargetoner. Jeg søker etter en grunn til å hage denne!

Gulvlengde omslag: Diane von Furstenberg | Ruffle Sandals: Marks & Spencer (utsolgt, lignende her) | Multirow choker: utsolgt, lik her | Sirkel Reduser øreringer: Argento Vivo, lignende her | Gold Bangles: Gamle, lignende her | Rød leppe: Armani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post