Xmas gavekonsepter fra Tee Gazette

Tee Gazette kommer virkelig inn i ferieånden. Akkurat som i fjor har de 12 dager med juleavgaver, bare i år er 10 ganger bedre: hver dag har de en tema -publiser med en vinner, gave som må velges på 24 timer. De har intervjuer som holder de respektive dagens merkevarer som viser det betydelige antallet mennesker som er involvert, dynamikken i fanbasen så vel som det fantastiske samspillet det er blant alle feiringer involvert.
For å gå inn i konkurransen må du legge igjen en kommentar til publiseringen om temaet, eller promotere gave på Twitter, eller Facebook, eller Tumblr. Så du har 4 muligheter til å vinne den dagen.
Men utdelingen stopper ikke her: det er en bonustrekning som gir deg mange flere muligheter til å vinne på slutten av de 12 dagene. Hverdagslige gaver blir umiddelbart inn i løpet. I tillegg til disse premiene er 2 – en løperpremie på $ 20 gavekort til Skreened + $ 100 penger samt en stor pris på $ 45 gavekort til Redbubble, pluss $ 45 gavekort til Stforenvy, pluss $ 350 kontanter.
Det er så mange fantastiske ting om disse gaver at jeg ikke kan bestå av meg selv, spesielt siden jeg bare blir gal på Redbubble. I tillegg til at de kan være fantastiske julegavekonsepter der inne.
Vel, gå videre i tillegg til å kommentere i tillegg til å vinne alle de fantastiske tingene. Jeg kan bare prøve lykken selv.
Xmas gave ideerxmas gaveideer

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post