Mystisk grafisk design av Jorge Lopez

Jorge Lopez alias Expo er en grafisk designer bosatt i Mexico, med en fantastisk portefølje og en viktig tilstedeværelse på omtrent alle store designressurser der ute. Men denne uttalelsen alene kan knapt klø overflaten til dette allsidige individet.
Han tilbrakte mer enn halvparten av livet som musiker på heltid, og startet fra bunnen av uten kunnskap om musikk og endte opp med å få to plateselskapsavtaler med nasjonale plateselskaper og deretter signerte mer enn 30 spor med internasjonale etiketter, sammen med sitt andre band. Da han oppdaget Photoshop i 1999, fortsatte han akkurat det samme, og engasjerte seg i sin nye lidenskap uten noen veiledning, og utviklet seg hver dag til den fantastiske selvlærte designeren han er nå. Først laget han grafiske design for venner til han oppdaget design av mennesker i 2008 og fikk sitt første trykk et år senere. Han har vært en frilans grafisk designer på heltid siden 2011. Å, og nevnte jeg at han er en ivrig skateboarder og BMXer, to andre lidenskaper fra tenårene som han gjenopptok senere?
Når det gjelder stilen hans, er han ikke den typen som følger trender, han skaper fritt basert på sine egne estetiske preferanser. Likevel faller verkene hans lett inn i den populære sonen i vår moderne kultur, med hans to hovedtemaer sentrert rundt dyr/natur og rom, emner som alltid hadde fascinert ham.
Han henter sin inspirasjon fra omtrent alt i omgivelsene, ord, tekster, handlinger, filmer, til det rike musikalske universet han har inne, og liker å oppsummere kunsten sin som “enkel, direkte og attraktiv”. Noe du er sikker på å oppdage i følgende eksempler.
Forsikre deg også om at du sjekker ut Expo på Facebook og profilene hans på Design av mennesker, Society6, Behance, for bare å nevne noen.
Kosmisk naturelektrisk musikk CityTime & Spacespace Capsulea Ny SongcosmosisintercatlacticsPacespace Age Horsethe Eye in the Sky
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post