Jeg hater entropi (og følelsen av gjensidig)

Hvorfor skal ting falle fra hverandre? I de siste tre ukene har jeg oppdaget et hull i en av mine favoritt (Liberty-Print, SOB) skjørt, en fett flekk på en annen, så vel som, etter flere “behandlinger”, valgte det blå mysteriet flekker på en duro Jeg laget er aldri, noensinne, noen gang kommer til å komme ut, så vel som at hvis jeg vil redde den (også Liberty, SOB) stoffet, pleide jeg å gjøre det, jeg må ta den forferdelige tingen fra hverandre.

Entropi, jeg spytter i din generelle retning.

Og det verste, det absolutte verste, Créme de la fryktelig av alt, er det, etter måneder med flittig eBay-varsling, å finne et flere par, i min størrelse, av mine ideelle sko, så vel som etter å ha kjøpt dem, venter pusten for dem å ankomme, venter litt mer, venter så vel som å vente så vel som venter, så vel som etter endelig å få et sporingsnummer for å sjekke … oppdage at noen person uten hensyn til karma hadde stjålet mine dyrebare sko av min front veranda.

Hvis jeg ser denne personen iført skoene mine i nabolaget … Vel, vil jeg sannsynligvis ikke løpe hjem for min nyttige anti-burglar cricket bat. Sannsynligvis.

Så jeg fikk mitt andre par igjen. En gang til. Så vel som jeg satser på sko fyren, neste tirsdag når jeg plukker dem opp, kommer til å riste hodet sørg, så vel som si “ikke mye mer for denne,” Kay? ”

Entropy, hvis jeg ser deg kommer, vil jeg få min nyttige anti-burglar cricket bat. Bortsett fra det er bare det du vil, du er syk bastard. Jeg vet! Jeg vil bare gjøre noe nytt, i stedet. Det vil vise deg.

Bildet er fra Flickr, fotografen er Jari Schroderus.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008
Stoff shopping i Japan: Liberty! 5. august 2008 med 56 kommentarer
Rant-tastic emne # 143: “Hva skal du ha på fly” 25. juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post