Gratulerer med dagen, Lucite Box!

Lucite Box Vintage er ett år gammel, så vel som å ha en bursdagsalg! Holly sier:

For å markere den aller første bursdagen til LuciteBox, har jeg et stort nettsted bredt salg som kjører for de neste ti dagene. Å snu en er morsom, så kom så vel som å feire ved å inspisere ut våre vintagefashions-alle av dem er på salg nå med 19. juni.

Nye produkter vil bli lagt til i løpet av salget, så reduseres ofte med å se hva som er nytt. Si takk til deg så mye for din støtte så vel som patronage. Jeg setter pris på det!

Og bare slik at du forstår – Holly hjalp meg med min garderobe cleanout 2009-prosjektet, der jeg frigjør mye vintage tilbake i naturen, i stedet for å la de dårlige kjoler smelte i garderoben min (eller verre, i gummibåtkasser) alle ensomme-like. Så (full avsløring) noen av kjole i hennes salg er sendt fra meg.

Oh, så vel som mens jeg har din oppmerksomhet, en stor jobb jeg har jobbet med åpnet på mandag – en jobb å oppdage, så vel som forklare alle engelske ordene! Du kan inspisere den på Wordnik.com. (Det er fortsatt i tidlig beta, men vi håper du får det vi jobber med!)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En Linktastic fredag ​​for å avslutte All Linktastic FridaySmay 16, 2008
Rask! Inspiser dette ut … 28. mai 2008
Jeg forstår ikke hva du folk er ThinkingSeptember 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post