LOAFER UPDATE!

Langtidslesere av denne bloggen vil vite at jeg er besatt av penny loafers.

Og vurderer det som kommer ut som noen som er loafer-besatt, har jeg møtt mange andre som har en lignende … entusiasme. Så jeg trodde jeg ville dele lenker til to stiler jeg har funnet nylig at, men ikke så stor som min favoritt (og ikke lenger laget) ved hjelp av Spigas, er ganske jævla bra.

Først har Macy’s disse, fra Marc Fisher (som jeg tror er et av deres husmerker, men jeg er ikke sikker):

I dag er de $ 39! (De var> $ 70). Klikk på bildet for å besøke Macy’s side. Jeg har fått et par av disse, så vel som de er komfortable, definitivt.

Ok, disse neste er menneskeskapte materialer (aka veganer). Mange av dere har spurt om jeg visste om ikke-lær alternativer, så vel som nå gjør jeg det! I tillegg er de smuss-billige: $ 29.99 på Overstock.com. (Klikk på bildet for å besøke nettstedet)

Det jeg virkelig vil ha, er disse, fra Marc Jacobs:

Den verste delen er at jeg allerede har dem – jeg fant et par på eBay som ikke var hvor som helst i nærheten av $ 260, så vel som fått dem. så vel som funnet at de var feil størrelse. (Selgeren oversatt en europeisk 38 som “8,5” som det ikke er.) Jeg relisted dem på eBay, hvis du vil ha dem.

Selvfølgelig, selv om jeg bærer penny loafers hver dag, trenger jeg egentlig ikke noen type mye flere par. Hvorfor ikke jeg? Siden dette er min penny loafer samling:

(Og ja, det er et par frihetsstikkontakter på kanten der.)

Har noen andre en liten variasjon av den samme damneskoen hver dag? (Noen andre som presenterer som kvinne, mener jeg, jeg vet at mange mennesker i hovedsak bruker samme sko hver dag.) Represent i kommentarene!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Er det på tide å legge inn på sko igjen? 18. mars 2008
En annen Loafer RoundupMay 8, 2010 med 25 kommentarer
En annen loafer roundupmarch 1, 2010 med 24 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post