Penguin Trainee Style Award: Genuine Book Covers

Penguin Trainee Style Award
Penguin Trainee Style Award er viet til unge, håpefulle traineer på veien for å ende opp med å være vellykkede designere. Konkurransen er en genuin sjanse for dem å få en aller første smak av en stil som er kort for et ekte omslag. Siden du må være over 18 år, kvalifiserer du bare hvis du studerer på et videreutdanning eller høyere utdanningskurs, deltid eller på heltid, i noen form for emne, på alle typer nivåer. Ekspertdesignere blir ikke akseptert i konkurransen, siden dette er tiden for unge talenter å skinne.
Prisen er i den type arbeidsplassering i Penguin Random Home Style Studios i 4 uker. Det er også £ 1000 i premiepenger. For de tre klassifiseringene er bare en innsending for alle mulig. Kortlistede traineer vil få kommentarer så vel som ekstra kunstretning; Akkurat som i en faktisk stiljobb for Penguin. Det er denne endelige innsendingen som skal speile alle disse retningene. Etter det blir vinnerne valgt. Fristen er 16. mars.
Mange bokomslag har endt opp med å bli ikoniske over tid. Paradoksalt nok er det noen ganger flott å bedømme en bok etter omslaget, siden mange av dem ikke kan overgås, titalls år etter deres aller første utgave. Slik er den for “A Clockwork Orange”. Hva er ditt foretrukne bokomslag gjennom tidene?

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,