Jewel Tones for Autumn Weddings

Kjolen jeg bruker er av Roland Mouret så vel som en investering, men for øyeblikket 40% avslag på Net-A-Porter. Silkeblandingen satengkjole er kuttet for å brukes løst, noe jeg setter pris på i disse dager, men det er ikke den typen løs som ser slurvete ut. En samlet hofte så vel som ermet opprettholder strukturen mens du sørger for at det er et av de mest komfortable formalklærvalgene du kan kjøpe. Det er også et ekstremt subtilt greskisk nikk i nakken som får kjolen til å føles spesiell.
Den ekte grunnen til at jeg liker det? Fargen. Kanskje smaragd miljøvennlig så godt som jeg bare gleder meg over hverandres selskap. Kanskje var det gjentatte ungdomsvisning av trollmannen til Oz. Uansett årsak, smaragd miljøvennlig så godt som jeg mener å tilbringe mye mer tid sammen, spesielt når skyggen egner seg så godt til høstbryllup.

Roland Mouretritts ujevne satengkjole (likt her, akkurat her så vel som her)

Av Farthalia skinnmuler

Enten du er tilhenger av rike greener eller ikke, er det flott å huske på at juveltoner i alle nyanser er best for høstbryllup. Den peppy heisen av pasteller er akkurat det vi trengte om våren så vel som forsommeren, men høsthendelser ofte telefonsamtale for et dypere skift. Og selv om du alltid kan slippe unna med Black, er alternativet mitt når du går til noe gledelig som en bryllupsarrangement å poppe et juvel tonet utseende (dype røde, blues, lilla, rav) der inne, så vel som å føle seg helt på hjemmet.

Roland Mouretritts ujevne satengkjole (likt her, akkurat her så vel som her)

Alexander McQueenJeweled fire lydkoblinger

Nedenfor kan du handle noen av mine foretrukne juveltonede valg for høstbryllup samt formelle hendelser av alle slag. Høstens fargekombinasjon er en livlig hvis du handler riktig – det er ingen krav til å trekke seg tilbake til landet med nøytrale etter Labor Day, jeg pantsetter deg.

Juveltoner for høsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post