Summer Graphic Resource Bundle – 350+ data for $ 5

Summertime Graphic Resource Bundle fra Graphic Loot
Ingenting sammenlignes med håndtegnet stiler som lar deg se en liten ufullkommenhet. Akvarelltegninger er et godt eksempel i samtidens tidskrav for å komme i kontakt med det tradisjonelle. Vi kan bli gale for veldig lite design, direkte linjer eller helt justert dekor, men vi kan ikke hjelpe til med å gå tilbake til mer realistiske tilnærminger.
Uraffinerte kanter gjør en stil personlig, unik så vel som tilgjengelig for tolkning.
Som litt skattekiste, er den nyeste grafiske ressursbunten fra Graphicloot full av slike perler. Det er en sommerpakke, derfor er den full av separate elementer, for eksempel blomster, blader, bånd, informasjonskapsler, sommerfugler, frukt så vel som andre naturdetaljer. Imidlertid kan du også oppdage en kombinasjoner av disse, i typen arrangementer, som kranser, buketter, rammer og slikt. Det som er viktig å påpeke er at det er 50 data om mønstre med disse elementene. De kobler sømløst til å gjengi lyse, livlige bakgrunner for invitasjoner, kjøpe poser, kalendere eller emballasje.
Grafikken ble nøye produsert av vår elskede Magda. Alle er håndtegninger, med millioner av akvarellkombinasjoner, noe som resulterer i realistiske strukturer for autentiske tradisjonelle effekter.
Du vil ikke tro det, men 350+ data tilbys bare $ 5. Selv om deres sanne verdi er på $ 450. Når du tenker på at ressursene har personlige så vel som industriell lisens, vil innsatsen din faktisk bli kuttet ned til null.
Filstiler inkluderer PNG, JPG samt PAT.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post