Lagos Smykker: Mother’s Day Gift som aldri mislykkes

Lagos Smykker: Mother’s Day Gift som aldri mislykkes
Akkurat nå fokuserer jeg på Lagos Caviar Beaded Collections, spesielt brikkene med perler og kjærlighet knuter, som jeg har på deg her. Som du kan fortelle, er deres signaturstil alltid sammenkoblet med en følelse av modernitet og ukomplisert slitesterk, så du føler deg nåværende mens du fortsatt lener seg i en klassisk estetikk. Kontinuiteten i Lagos stil indikerer også at du kan stable og lagstykker for å passe anledningen eller antrekk, noe jeg virkelig setter pris på når jeg gir andre. Det indikerer at damene i mitt liv kan starte sine Lagos-samlinger, og jeg kan legge til dem over tid for å skape en meningsfylt tradisjon. Siste mors dag jeg ga min mamma denne perle armbåndet, og jeg kan ikke si hvilket stykke jeg skal gi henne i år (siden hun insisterer på å lese bloggen min), men det er unødvendig å si, jeg har mange gratis alternativer til velge fra.

Lagosluna Pearl Caviar Armbånd

Lagosluna Pearl Halskjede

Lagoslove Knot Halskjede

Lagos kaviar samling
Du vet at jeg elsker en perle aksent, og jeg elsker også måten så mange lagos biter blandet metaller og teksturer. Resultatene er kvalitetsstykker av essensielle smykker som ikke bare tar deg fra dag til natt, de vil også gjøre det samme for neste generasjon du sender dem ned til. (Det er nå to små damer med kresne smak som jeg er sikker på at de allerede har øynene på noen få favoritter.)
Utforsk alle Lagos kaviar samlinger og utover for hver mamma i livet ditt denne mors dag. Smykker er alltid et smart trekk, men brikkene med varig stil i kjernen deres kommer alltid til å være den mest meningsfulle. Nå, hvis du unnskylder meg, må jeg beskrive hele “deling” konseptet til Colette.

Lagoslove Knot Ring

Lagosluna Pearl Halskjede

Lagosluna perle mansjett armbånd

Takk til Lagos for partnering på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post