DVF med smør eller hollandaise

Vel, takket være Lisa, var jeg på Diane Von Furstenberg-siden, og så dette. Hoo gutt, elsker jeg dette stoffet. Kjole er bare ‘eh’, men stoffet – som ikke vil svane rundt i artisjokker større enn ens hode?

Et sted, jeg er sikker på at det er en stoffbutikk med noen roll-end av dette, de innehavere rister på hodet og lurer på hvordan de noen gang kommer til å bli kvitt den. Jeg mener, det er ikke engang best for quilting, og quilters vil kjøpe noe. (Nei, seriøst. Tenk på det mest forferdelige stoffet mulig – kanskje døde babyer, beskrevet i gullmaling – og noen, et sted, vil ha gjort det, og noen andre vil ha kjøpt det og gjort en dyne tema rundt det, og klaget det Det var ikke matchende thalidomide baby stoff for å virkelig sette den av.) Men muligens denne stoffbutikken vil være nyskapende og Google “artisjokk stoff”, hvoretter de vil finne meg, og de vil sende meg en e-post til å spørre om jeg er interessert, og Jeg vil kjøpe seks meter og lage en stor sirkel-skirted artisjokk kjole og matchende artisjokk bolero (med den mest betydningsfulle artisjokk veldig sentrert over ryggen for å få folk til å gå bak meg ravenously sulten) og jeg vil være fornøyd med resten av mine dager.

Hei, det kan skje, ikke sant? Jeg tar ikke en titt på hvor mye denne kjolen koster, fordi jeg ikke vil gjøre den mentale matematikken om hvor mye jeg kunne kjøpe en (eller tre) og ta dem fra hverandre for stoffet. Sheesh.

Så: Takk til Lisa for Crazy-Making, ikke at jeg trengte alt så mye hjelp, faktisk, og takk til DVF for store artisjokker!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

HOWTO: Kjøp Fabricmarch 5, 2007 med 106 kommentarer
Og vi er tilbake! 14. mai 2010 Med 29 kommentarer
Her, Kitty Kittymarch 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,