5 ting å forhindre før du kjøper en tee -skjorter

Hei, tee -skjorter -entusiaster tilgjengelig! I dag skal jeg vise deg topp 5 ting du kan forhindre når du velger å kjøpe en t-skjorte. La oss begynne med å si at i dag å kjøpe er en av de mest likte entusiasme i verden. Men er det en guide for å lære oss nøyaktig hvordan vi skal handle? Ikke akkurat, dette er grunnen til at jeg mener at vi bør huske på noen regler, bare for å sikre at ingenting kan teknikk oss til å kjøpe noe upålitelig.
1. Ikke kjøp en tee -skjorter som du ikke trenger
Noen ganger blir vi hypet om å kjøpe ubrukelige tees bare siden kompisene våre tenker på dem kule. Vel, det er enkelt hvis kompisene dine er de eneste som tenker på den spesifikke tee -juvet, la dem kjøpe den. Denne metoden vil du ikke angre når du dukker opp huset, så vel som du merker at du har kort på penger.
2. Gi aldri en tee -skjorter til en venn
Kanskje du vil oppdage denne regelen litt tøff siden kompisene dine er ekstremt viktige for deg. La oss imidlertid si den denne metoden – du har nettopp kjøpt en 100e -tee -skjorter som du absolutt elsker, så vel som du låner den til din fineste kompis en stund. Hva om han eller hun vil ødelegge det? Tro på nøyaktig hvordan vil du føle deg når du oppdager ut dine foretrukne tee -skjorter har blitt glemt et sted eller har blitt brukt ut? Hvis kompisen din er så viktig, vil han/hun forstå omstendighetene så vel som til jul, vil du kjøpe ham/henne en lignende tee. Problemet løst, ingen gjorde vondt.

3. Tro to ganger før du kjøper en tee -skjorter på nettet
Jeg tror det er mye lettere å kjøpe produkter på nettet. Jeg mener jeg elsker innsatsen fra Bustedtees, Awesomness of CrazyDogt-skjorter og så videre. Husk imidlertid at dette er troverdige, pålitelige merker. Nettstedene deres er godt dokumentert, de har en sterk forbindelse med kundene sine så vel som i tillegg til at de har utrolige rabatter. Imidlertid er ikke alt merket det samme. Det er mye såkalte ”spøkelsesmerker” som ikke vil sende deg produktet, når du først har betalt. Bare sørg for at du slår opp merkevaren før du bestiller. Sjekket ut attester, lenke til Facebook -siden deres, samt spør andre kompiser om de hørte om det.
Pålitelige merker

4. T-skjorter av dårlig kvalitet
Jeg forstår dette fra min egen erfaring. Å kjøpe en tee -skjorter bare siden det har en lav pris, er ikke en sterk grunn. De fleste av de dårlige tee -skjortene av høy kvalitet aldri i form ordentlig, så bra som de varer bare to runder med vaskemaskinen. Er det grunnen til at du kjøpte det, for å vare bare i et par dager? Husk alltid at et produkt av høy kvalitet er en mye bedre investering siden det vil vare lenger.
Dårlig kvalitet

5. Ikke kjøp den aller første tee du ser
Jeg er sikker på at dere alle er mer enn kjent med denne regelen. Nøyaktig hvor mange ganger du oppsto for å finne på tvers av en tee -skjorter du liker, du kjøper den så vel som 10 meter unna i en butikk til, det er nøyaktig samme design, men kostnadene er diskontert. Denne er metoden jeg alltid handler rundt, Jeg går inn i mange butikker i tillegg til at jeg prøver mer enn 2 tees før jeg velger hva jeg skal kjøpe.

Jeg håper virkelig at denne lille guiden vil hjelpe deg i din fremtidige kjøp av Spree. La meg forstå om du virkelig oppdager det til litt bruk.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post