Godmode nye t-skjorter utgitt!

Godmode Clothing har en imponerende linje som er profesjonelt orientert mot kundene ved å tilby noen av de beste emballasjen og konseptene for et uavhengig merke. Klikk her for en påminnelse om detaljene i merkevaren.
Nå er de tilbake med nye t-skjorter som du vil elske, og presentasjonen av disse designene er å dø for. Jeg fortalte deg at de er gjennom og gjennom dedikert til videospillkulturen og vet hva denne offentligheten forventer-intet mindre enn morsomt, originalt, underholdende og konseptuelt sterkt.

Her går du, Godmode -elskere, de nye designene! Og noen få ord fra designerne selv:

“Vi har fått noen gode tilbakemeldinger de siste månedene og funnet ut at mange mennesker bare ville ha noen gode ol -ubegrensede skjorter. Så i løpet av de neste månedene slipper vi små sett med skjorter som ikke inkluderer sjeldenhet eller emballasje. Bare noen sunne tees av høy kvalitet til et lavere prispunkt ($ 20) ”.

Vær omgjengelig og følg dem på Facebook og Twitter og fortell dem hva du synes!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rimelig faksimileRimelig faksimile

inspisere dette mønsteret på født, så godt sent årgang; Det er heller som mønsteret jeg benyttet for denne kjolen (Jellybean-kjole) bare med knapper. (Hvis jeg hadde oppdaget dette mønsteret først,