De hundre kjoler: Dag 92

I dag er en towofer; Her er kjole 1:

Dette er McCalls 8484, som jeg tror jeg også laget en gang i en stripet seersucker-versjon som ikke overlevde. Jeg bruker ikke dette så mye fordi bodice er litt blousy for min smak. Det trenger definitivt et belte. Jeg pleide å bære den med en krem-og-grønn faux zebra-stripe sash, som høres latterlig ut, men faktisk jobbet.

Jeg liker virkelig kragen:

Side Zip, EH:

Lommene er faktisk fôrmateriale, som jeg egentlig ikke gjør, med mindre jeg tror de vil vise gjennom – og dette stoffet er både blek nok og ren nok at jeg trodde det ville:

Jeg gjorde ikke en veldig god jobb på bakhalsen, selv om det var en av mine favorittfunksjoner i mønsteret:

Dette er en av mine favoritt frihetsutskrifter – jeg skulle ønske jeg visste navnet på det! – Og jeg har en stående bounty på den, gi meg beskjed hvis du har noen å selge. Så da jeg gikk tilbake til Storbritannia i 2007, kjøpte jeg litt mer og gjorde dette:

Jeg kan ikke finne mønsteret dette ble laget av – jeg vet at jeg lagde en annen versjon i Grey Sateen som jeg forlot halvveis gjennom som det endte med å se ut som en uniform av noen enslaved i et Magdalen-vaskeri. Det handlet om Midriff-bandet, som er slags ved siden av punktet i et stoff, dette opptatt:

Ryggen er også samlet for en liten bit av en togeffekt:

Her er en nærmere titt på bodice – jeg likte kurven til V-halsen, også:

Og siden zip:

Mann, jeg skulle ønske jeg hadde mer av dette stoffet …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Loafer Update! 4. juni 2009 med 81 kommentarer
En Linktastic fredag ​​for å avslutte All Linktastic FridaySmay 16, 2008
Shirtwaist # 2Februar 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post