Stripet varsity -genser

I tilfelle du gikk glipp av gårsdagens innlegg som inkluderer min nyoppdaterte Ultimate Guide to Work -vesker, gir jeg bort en Longchamp Le Pliage tote til tre heldige lesere denne uken! Det er superenkelt å gå inn, bare pop ned til Rafflecopter -widgeten nedenfor. Jeg må nevne at noen av oppføringsalternativene på listen (inkludert å fylle ut denne raske undersøkelsen og registrere seg for memorandum -e -post!) Er “to for prisen på en” og vil oppgi navnet ditt to ganger i tombolaen!

Sååå hvem bryr seg om e -postmeldinger? Vel, hvis du registrerer deg for memorandum-e-postmeldinger, vil du være de første som ikke bare mottar nye innlegg rett i innboksen, men du vil også være mottakerne av noen foregående søte (hvis jeg sier det selv) e-post-eksklusivt innhold. Utstilling A: Feriememoet 2015 som utelukkende vil bli sendt ut til e -postabonnenter på bare seks dager fra i dag! Jeg opprettet det i år fordi jeg vet at å balansere arbeid og liv rundt høytiden er utenfor overveldende, og vanligvis gir veldig lite tid til å søke uendelig etter de perfekte, gjennomtenkte feriegavene. Da jeg i en panikk i siste øyeblikk forrige jul, prøvde jeg å rasjonalisere å gi broren min en genser … faktisk, hans egen genser, som jeg hadde lånt og aldri kommet tilbake et år før. (Ahh, men ville han til og med lagt merke til ?? Ikke poenget, Mary.) Det nivået av desperasjon i siste øyeblikk er ikke OK. Dermed trodde jeg sannsynligvis at et av de mest verdifulle tingene memorandum kunne tilby dere alle denne sesongen er en virkelig høy kvalitet, kortfattet liste over go-to-elementer for alle på arbeidsjenta’s Holiday Shopping List. Jeg har brukt måneder på å samle mine veldig favorittartikler og anbefalinger, og er superpumpet for å dele dem med dere alle!

Feriememoet i 2015 vil også inneholde noen morsomme ting, inkludert noen av mine favorittferier tradisjoner, et par hemmelige familieoppskrifter og noe annet festlig ferieinnhold i tillegg til de dynamitt -shoppingguidene. Hvis du er registrert for e -post, vil du få en hel uke til å lese guiden før den er lagt ut her på bloggen. I fjor solgte flere varer fra shoppingguidene mine vanvittige, så registrer deg for e -postene mine her for å få tidlig tilgang!

Når det gjelder den herlige undersøkelsen nedenfor … Jeg var så spent på å lage dette fordi jeg virkelig er ivrig etter å lære mer om dere og høre mer om hva dere vil se på memorandum i fremtiden. Jeg får e -post hele tiden fra mange av dere med forskjellige innholdsforespørsler, og jeg tenkte at det kan være fint å bli kjent med enda flere av dere, og åpne ting for det bredere publikum som kanskje ikke alltid tenker å skyte meg en e -post med spørsmål, kommentarer eller forespørsler. Jeg setter så stor pris på de av dere som allerede har tatt tid til å svare på undersøkelsen! Det har vært veldig gøy å høre mer om dine spennende liv og planlegge noen saftige kommende blogginnlegg deretter 🙂

Genser: c/o Tommy Hilfiger | Skjorte: utstyr (rimelig alternativ her) | Bukser: Zara (gammel, men lik her og her) | Sko: Jimmy Choo (rimelig alternativ her og mer her) | Halskjede: c/o Melinda Maria

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post